söndag 26 februari 2012

My home...

Hej och välkomna hem till mig och mina barn.
Visar lite av vårt hem till er som är "nyfikna". Inspirationen finns och jag har mina tankar på hur det ska se ut i mitt och barnens hem. Våren är på väg och då ska jag njuta i solen på balkongen.. : )  

Tavlans motiv är ett inslagspapper med motiv på musse pigg och Kalle Anka.

"Bath Room" köpt på butiken " Så mycket bättre"

Mina fina klännigar hänger prydligt i mitt sovrum.

Mina barn <3

Plåtskyltar i köket..

I Köksfönstret står det bokstäver i plåt, "LEV"

Ordcitat på väggen gör hemmet mer harmoniskt
" Home, where people who loves you live"


Lite av vårt hem : )

Me and myself...

Sitter här i min ensamhet, barnen är hos sin pappa och det är tyst. Saknar mina barns närhet.

När jag var tre år så blev min mamma ensam med sina barn. Det var jag och min lillebror och min äldre syster som blev lämnade av vår pappa. Han lämnade oss.. för ett stort intresse. Jag och min syster var hos vår pappa lite då och då.. men min bror han var för liten för att få följa med enligt hans far. Min bror var 1.5 år för liten för att få vara hos sin egen pappa. Hur kan man vara för liten för att få vara hos sin egen förälder?

Min mamma träffade ny man och han blev vår nya pappa, men under uppväxten så kunde jag sakna min biologiska far men sen när jag väl var där vilket inte var ofta så grät jag efter min mamma. Min syster blev arg på mig för att jag ville så gärna hem och var beredd på att lämna henne kvar ensam. Min syster och jag kände oss aldrig trygga med honom.. han var snäll men osäker i sin egen roll som förälder.
Senast jag pratade med honom var en dag jag satt i min bil och grät över att jag skulle skilja mig och allt var så jobbigt.. " Jag behöver din hjälp". Det var hösten 2010 och har inget hört ifrån honom sen den dagen...

Vi flyttade mycket när jag var liten och det är något jag och mina syskon gjort mycket som vuxna. Är det ett sökande efter lugn och en trygg känsla, en balans.
Skulle vilja vara en av dem som har sina föräldrar bor där jag vuxit upp, ett föräldrahem. Jag har inget föräldrahem, var är min trygghet från barndomen?
Jag har många minnen från när jag var 6 år när vi bodde i Runtuna. Jag åkte förbi mitt dagis och det hus vi bodde i då för bara några dagar sen och det kändes så härligt. Det var så mycket mindre allting. Jag kommer ihåg när jag gick på bilvägen och hur jag lärde mig vilken sida jag skulle gå på och hur vi lekte i skogen. Jag trivdes där och jag vet att jag och mina syskon var bekymrade över vår flytt till Oxelösund. Det är ingen som vet men jag undrar hur mitt liv skulle varit nu om vi bott kvar i den miljön jag kände mig trygg.

Jag vill ge min mamma beröm för att hon har tagit hand om oss så väl som hon gjort, tryggheten från min barndom är min mamma. Hon har med hjälp från min "nya" pappa tagit hand om oss och gett mig och mina syskon bra minnen och ett bra uppväxt. 
Jag har klarat mig bra fast jag inte haft min biologiska pappa med mig vid min sida så mycket som jag ibland önskat. Den dagen han ändå visade mig att jag betydde något för honom var min bröllops dag. Ja han var bara med i kyrkan och valde sen att lämna festen men han var där, han upplevde den stunden jag hade med min familj i kyrkan. Den stunden och den glädjen jag faktiskt hade då är ingen som kan ta ifrån mig.  Den dagen känns ändå väldigt långt bort för mig och ibland känns den overklig. Men den stora dagen för mig finns kvar i mitt hjärta och jag ler åt vår dag fast jag saknade personer som betyder mycket i mitt liv. Jag är väldigt ledsen att ni inte fanns med på min dag.

Jag lämnade mitt liv, min balans i livet.. för att jag upptäckte något på andra sidan. Jag var inte längre kär i min stora kärlek som jag levt med i 15 år och valde att lämna min trygghet för att jag innerst inne kan känna att jag inte var värd det livet. Nu har jag varit ifrån min balans i lite mer än 1 år och söker fortfarande efter min egen balans i vardagen. Jag har redan hunnit flytta tre gånger på den tiden och jag tror att min nya lägenhet är en stor början till en bättre balans i min och barnens vardag. Jag har levt med en ny kärlek och har kämpat för en balans med honom, vilket har tagit mycket energi och många tårar har runnit nerför min kind. Ena dagen har jag varit så glad, nöjd och lycklig. Jag var så kär och tacksam för vår kärlek till varandra.. men vår kärlek till varandra tog på oss, vår kärlek har varit jobbig många stunder och så underbara andra dagar. Vi har krockat många gånger i vår kärlek så de glada stunderna har snart försvunnit...  men jag kommer inte tillåta mig att glömma de stunderna.

Jag är glad att vara mamma till mina barn. Jag älskar mina barn över allt annat.. de är det bästa som hänt mig. : )
men jag saknar dem så mycket när de är hos sin pappa...Är så glad att de har sin pappa vid sin sida, för de är det bästa han har också.
Med tanke på att min pappa inte såg vad han gick miste om när han valde att lämna oss, så är jag glad att de har honom nära och att vi är vänner. Trots att min kärlek till honom " försvann" så betyder han mycket för mig.
Han är min vän som finns där för mig..

Att lämna en trygghet och sin balans kräver mycket av sig själv. Jag är van vid att ha mina hjärtan nära mig och att de inte finns där jämt kommer jag aldrig att vänja mig vid. När barnen inte är hos mig så jobbar jag mycket kvällar och det gör att jag förlorar tid till att vara med andra som ger mig energi och glädje. Jag kan väldigt ofta känna mig väldigt ensam och jag vet att jag lätt kan göra något åt den känslan. Klart det är skönt att få tiden för sig själv, det var tid som jag kunde sakna när jag hade min trygghet. Hur många gånger har jag inte sagt att jag behöver tid för mig själv.. den tiden uppskattas såklart när jag är ensam men den tiden väljer jag inte själv. Jag är ensam utan mina barn varannan vecka och den balansen har jag inte funnit än. Kan mer känna mig rastlös än att jag känner att det är lugnt och skönt. Får inget gjort ibland och när väl barnen kommer då är det full fart hela tiden.
Det är ju faktiskt då som jag borde ta det lugnt och mysa med goingarna..

Jag känner mig ändå glad och nöjd åt det liv jag har nu, det går åt rätt håll.
Det jag kan sakna är tid med mina barn tillsammans med vänner.. Att umgås med vänner fast jag har barnen. Mina barn skulle verkligen uppskatta att vara med mig och glada vänners sällskap. Det är något jag verkligen försöker få, jag söker mina vänner... nya vänner och gamla vänner.  : )

söndag 19 februari 2012

Snygga kök..

Snygga 50 tals inspirerade kök.. Tycker att det är väldigt fina kök och det schackrutiga golven gör köket så snyggt !





















söndag 12 februari 2012

Walking in the sun..

Härlig promenad i solen blev det idag med ett värmande stopp på mysiga " Mekka".
 Tack för sällskapet....

Vill dela med mig av fina bilder från en fin dag..








Härliga kalla bilder : )

torsdag 9 februari 2012

I am happy


Bakom ett allvarligt ansikte döljer sig en ledsen tjej..

Ja för några veckor sen så var jag ett ledsamt ansikte, men nu ler jag. Jag är glad fast det är kämpigt att vara ensamstående mamma och klara sig ekonomiskt. Vill inte ha någon sympati utan förståelse för en jobbig situation...

En ledsen tjej är en kämpar tjej.. : ) som ser det hon har som inget kan vara mer värdefullt..mina BARN!!!
 Mina barn gör mig glad!

Jag älskar er...

Älska ditt liv..
                Lev ditt liv du älskar..

Det citatet är det alla människor vill..med lycka och motgångar så vill vi alla ha det livet. Alla älskar livet men alla klarar inte att leva sitt liv de älskar......


Vill känna mig respekterad och känna mig vacker än att ha massa pengar..




Mitt inlägg är till er tjejer som känner er ledsna och behöver en Kram ... Vi är BRA

onsdag 8 februari 2012

Something Borrowed..



Här kommer ett film tips till en tjej kväll eller till er som sitter med sin kära och myser i soffan..

Väljer att ge er bilder på filmen utan att berätta vad den handlar om
Tanken jag fick efter att ha sett filmen tre gånger var..

 "Att se den person du är kär i.. säg det till honom/henne!"

"Följ ditt hjärta inte andras vägar"

"Var ärlig"

"Säg ifrån till dem som sårar och styr dig, vare sig det är en vän eller föräldrar"

"Njut av tiden tillsammans med någon du håller kär om du har chansen"








Jag gillade verkligen filmen då jag kände igen mig i en av de kvinnliga rollerna.

Se den.. den är riktigt bra!!

Förändringar, Upplevelser och känslor

Tänker på hur livet kan ändras så fort. Ibland väljer man det själv och då har du möjlighet till att få livet mer som man själv vill än om livet ändras plötsligt och oplanerat. Som sagt livet och vardagen blir inte alltid som man tänkt sig.
Mitt liv har ändrats från livet i min familj till ensamstående mamma i en trea. Jag försöker verkligen få en bra balans i min vardag så den ska kännas bra för både mig och barnen. Det har varit en jobbig start på 2012 men nu känns det nya året mkt bättre. Hoppas verkligen att det blir ett bra år...
Ser min syster i den här bilden.. Fröken Pralin

Förändringar i livet för en människa kan vara svårt och det kan ta sin tid att veta om förändringen är bra eller dåligt för en själv. Tänker på min syster som flyttat till Stockholm och bor i en liten mysig etta och har precis börjat nytt jobb. En mycket stor förändring i livet som kräver mycket av henne. Tror ändå Siss att din förändring i livet kommer bli bra : ) Din förändring i livet har redan gett dig nya vänner, vilket betyder jätte mycket för dig att må bra och vara glad.

Året 2011 upplevde jag många nya saker och det har jag skrivit om förut men nya tankar dyker upp i mitt huvud när jag sitter o lallar framför datorn : ) glada tankar och minnen från året 2011. Jag är en av dem som själv valde att ändra mitt liv och genom mitt förhållande till Lars 2011 så fick jag uppleva många nya saker som har gett mig ett intresse till mycket annat än det jag är van vid. Genom Lars och andra fick jag se saker som jag inte upplevt förut.

 Tänker på när Lars tog med mig på en bil mässa Elmia mässan. Klart jag tänkte " Oj är det så kul att gå på en bil mässa" men självklart ville jag med och det visade sig vara mycket kul att gå på Elmia mässan. Tror att jag skrivit om bil turen ner i ett tidigare inlägg men inget om mässan.


En bilmässa har mycket annat att visa upp än bilar.. :)




Mercury 1951, den bilen som var en stor magnet för Lars att se. Mannen som gjort bilen är en stor förebild för Lars, var verkligen glad att se honom den dagen.


Det var en stor dag för Lars och jag är verkligen jätte glad att  jag fick se den bilen och uppleva den dagen.

Många känslor för både mig och Lars då han fick autograf från sin förebild.

Så fin!

En uppvisnings monter från 50 talet.
Bilen som Lars håller på med nu skulle absolut kunna vara en av de bilarna som visas upp på Elmia mässan 2012. Du har lyckats med en bil som fått glänsa på mässan så jag hoppas du får visa upp Chevan nu. Lycka till Lars!

Efter att ha levt i en relation i 15 år och fått tre fina barn, haft tre hus så känner jag mig glad av att uppleva andra saker än vad mitt liv innan hade att erbjuda. Mitt liv innan var underbart men kärleken övergick till vänskap och jag hade det bra men nu när livet ser annorlunda ut så uppskattar jag att jag upplevt andra saker.  Fast jag och Lars inte längre är ett par så ska jag fortsätta uppleva mycket av det vi gjort igen och även andra nya saker. Det är även en chans för mig att få nya vänner, ett nytt socialt nätverk. : )

Hoppas att jag ska få tillfälle att följa med dig Siss på en trevlig kväll i Stockholm.. snart så!

torsdag 2 februari 2012

Thursday



Idag kommer en vän till mig och har en lugn hemma kväll i soffan med mig. Hon är småbarns mamma och bara längtar till att få slänga sig i min soffa utan att någon söt liten tjej drar i sin mamma. Vet hur det är att vara små barns mamma och vet också hur mycket jag uppskattade att få smita iväg en kväll. En passande film att se när det är tjej mys kväll är Bridesmaids.. LOVE IT!


För några veckor sen var det så jobbigt, kunde gråta flera gånger på dagen men jag är så glad att jag tog mig upp igen och att jag nu känner mig så mycket gladare. Tycker att det ska bli så mysigt att få lite vän besök av Emma ikväll och jag ska visa henne mina nya klänningar jag fyndat på tradera. En av dem kommer klä mig fint på Live & Jive den 25 februari, som det ser ut nu så kommer jag åka dit. Visar upp mina klänningar för er också..




Nå vad tycker ni : ) för båda betalade jag 300 kr. Hade egentligen inte pengar till det men kände att jag ville unna mig något fint. Det är väl omtänksamma jag värd... I think so!

Vill genom min blogg säga tack till er som finns och funnits där när jag har pratat sönder era öron. ; ) skavsåren i öronen läker till slut ; )