tisdag 24 maj 2011

Mina barn..


 Mina barn betyder allt för mig. Mitt liv har ändrats av egen vilja men barnens liv ändrades utan att kunna välja efter deras vilja. Jag kämpar dagligen för att mina barn ska ha ett bra liv och en rolig trivsam vardag. Barn är barn och inte alltid det lättaste att ha att göra med. Jag vill något och de gör tvärtom, de gör som de vill och jag försöker styra till det jag vill. Ja så är det att ha barn! : )


Lisa

Fabian

Ludwig
Mitt liv just nu är barn varannan vecka och inga barn hemma den andra veckan. Barnens pappa och jag hjälper varandra och vi pratar med varandra nästan varje dag, han är den person som känner mig bäst och jag vet att han finns där för mig precis som jag för honom. Hur många skilda föräldrar har det så.. inte många tror jag. När jag har barnen hos mig så är det barnen som jag ger min tid och vi försöker att få en bra och rolig vardag med varandra. Min stora kille verkar trivas jätte bra i min nya lägenhet och han är mera glad nu, det känns bra att se honom med ett leende. Är barnen glad så blir jag gladare och vi får en bättre stund tillsammans. Älskar er mina tre!!!

onsdag 18 maj 2011

Bilder från ett hem.. vårt hem.

Det känns så bra, äntligen är rummen färdiga och vi har inrett dem som vi vill ha dem, visst är det lite kvar men är inspirerad av att inredda vårt hem och jag ser möjligheterna. Tänk vad färg kan göra ett rum annorlunda Vit färg är ju alltid tacksam men nu har jag målat en turkos färg på väggarna i köket och i hallen. Är nöjd och färgen är en glad färg..Nyfikna?

Tablettask tavla på en färgGLAD vägg.

Hallen var vit och lång men med lite färg blev den bättre.
Sovrums tapet



Tror att mina barn trivs i vår nya lägenhet. Den är stor och vi har på ganska kort tid fått det mysigt. Min minsting kille är lite besviken att inte han fick ett eget rum men är förstående över situationen. " Ju större lght desto dyrare". Området runt omkring är bra för barnen. Mycket fina lekparker och grön område. Jag tar mig mer tiden till att vara ute med mina barn eftersom min minsta lilla fröken inte får gå ut själv. Så för att hon ska få komma ut så måste även jag, vilket känns jätte bra ta mig ut. Har konditori, pressbyrå och ICA butik precis utanför så det blir ganska lätt att jag köper glass eller något annat gott med till lekparken. Filten får oxå följa med som vi kan sitta på i solen och njuta. : )


Tror att det är ett oxel träd

Lilla fröken kämpar med sin cykel.


Ja.. vi hade det  jätte roligt. : )



Härlig känsla att se barnen ha kul och trivas .... : ) 

fredag 13 maj 2011

Ledig idag..



Skönt med en ledig dag, är förkyld och hostig men det är bara att kämpa på. Livet går vidare för det och i full fart. Har barnen den här veckan och som ni som känner mig kanske vet så har jag flyttat till Stenkulla. Har flyttat ihop med min Lars som jag är så kär i. Vi har hittat en 4:a på 98 kvm precis ovanför den gamla skylten Salong Marie och trivs jätte bra. Två av tre sovrum håller på att renoveras så vi sover fyra stycken i vardagsrummet, men men snart blir renoveringen färdig och då kommer det bli så bra och snyggt.

Är på väg ut till Valstaäng där min Siss bor med sin sambo Benny och lilla söta Natalie. Det är ett jätte mysigt ställe. Oftast när jag kommer dit så blir det alltid något gjort och jag blir inspirerad av att hjälpa henne med huset Fröken Pralin.

Altanen Fröken Pralin
Solen var framme på Valstaäng och jag tog mig tiden till egen tid och la mig i solen, fast den här gången fixade Siss själv i huset och jag somnade i solen. Det var tydligen precis det jag behövde. : )

onsdag 4 maj 2011

En fin bild jag vill visa min Siss..

Till Siss..

Liten tripp innan påsk gjorde gott i själen...

Utsikt över Bråviken

En liten resa gör gott för själen. Min resa var över en natt och över en hel dag tillsammans med Lars och jag hann verkligen njuta av den tiden och fick en liten kick av energi.
Jag och Lars åkte dagen innan lång fredagen efter att vi slutat jobba mot Jönköping. Målet var Elmia mässan i Huskvarna på fredagen men innan det åkte vi utflyktsvägen efter Mjölby som var otroligt vackert. Det var verkligen ett landskap som gav mig en lugn känsla i kroppen. Djupt sagt men så kändes det faktiskt.

Ett fint hus i Väderstad, med en söt skylt och ett trevligt café. Tyvärr stängt..

Så söt skylt!
Sov på motellet Vida Vättern som ligger längs riksettan och med utsikt över Vättern.
Jag




Utsikten från våran lilla stuga vid Vida Vättern.


Frukost utsikt
Trippen fortsatte mot Gränna. Vi åkte gamla vägen och den vägen var jätte fin. Satt verkligen och njöt av landskapet. Visst tog den vägen längre tid men varför stressa när man inte behöver.


Utsikt upp mot Brahehus.
Inne i Gränna. Fin stad som gav mig en sommar känsla.
Polkagris inköp.

Blev inget fika på det cafèt...

Polkagris skyltar överallt
På Fiket blev det ett fika stopp.
Bilen stannande passade till utanför 50 tals cafét och ut klev en äldre nöjd man.
Inredningen gick i 50 tals stil och vi och många andra gillade stället. Fullsatt när vi gick därifrån efter att ha suttit en längre stund.




Me..
Fortsättning följer..